Με την επίσκεψη στον ιστότοπό μας αποδέχεστε τη χρήση Cookies από την ιστοσελίδα μας, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Περισσότερα...

Επιστροφή Προϊόντων

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ - ΑΛΛΑΓΕΣ

Αν για κάποιο λόγο δεν μείνετε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής εντός 14 ημερών από την παραλαβή του. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς το παραλάβατε και να συνοδεύεται με την απόδειξη αγοράς. Μπορείτε  να επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Το κόστος της αποστολής το επιβαρύνεστε εσείς. Για την επιστροφή ή αλλαγή του προϊόντος,  μπορείτε να επιλέξετε να τα στείλετε με τη SPEEDEX COURIER ή με δικό σας τρόπο, αρκεί το προϊόν να είναι ασφαλές.
Για τη διαδικασία της αλλαγής / επιστροφής, θα πρέπει να επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας τηλεφωνικά ή να μας στείλετε e mail.


Σε περίπτωση που παραλάβετε κάποιο από τα προϊόντα μας σε κακή κατάσταση (χτυπημένο, χαλασμένο) θα πρέπει να μας ενημερώνετε άμεσα (μόλις το παραλάβετε) για να γίνει αντικατάστασή του χωρίς καμία δική σας οικονομική επιβάρυνση.


ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Αν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία, στέλνοντάς μας e-mail από την φόρμα επικοινωνίας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά.
Τη δυνατότητα αυτή την έχετε μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας.
Μετά την αποστολή της παραγγελίας δεν είναι δυνατή η ακύρωσή της.