Με την επίσκεψη στον ιστότοπό μας αποδέχεστε τη χρήση Cookies από την ιστοσελίδα μας, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Περισσότερα...

Όροι και Προϋποθέσεις

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

Δωρεάν αποστολή με αγορές άνω των 30 Ευρώ.

Ισχύει για παραγγελίες με προορισμό την Ελλάδα.

 

ΕΛΛΑΔΑ

Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω Speedex courier με παράδοση στη πόρτα σας. Κόστος αποστολής για όλη την Ελλάδα 3,00 ευρώ.

Στην περίπτωση αντικαταβολής (πληρωμή κατά την παράδοση) το κόστος επιβαρύνεται με 1,90 ευρώ, συνολικά δηλαδή 4,90 ευρώ.

 

ΚΥΠΡΟΣ

Οι παραγγελίες για Κύπρο αποστέλλονται με το ταχυδρομείο, με αριθμό εντοπισμού της αποστολής. Κόστος αποστολής 6,00 ευρώ. Σε αυτή την περίπτωση, η πληρωμή γίνεται με πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης.

 

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ/PREPAID CARD

Πληρωμή με την πιστωτική σας κάρτα μέσω της τράπεζας Eurobank.

Αν διαθέτετε πιστωτική VISA ή MASTERCARD, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα οποιασδήποτε τράπεζας, μπορείτε εύκολα, άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια να πληρώσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας με την πιστωτική σας κάρτα.

Το isminis-heartmade.gr συνεργάζεται με την τράπεζα Eurobank για την διαδικασία πληρωμής μέσω πιστωτικών καρτών, ώστε να σας παρέχει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον για τις συναλλαγές σας. Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύονται στο isminis-heartmade.gr ούτε κάπου αλλού και γι αυτό τον λόγο στις επόμενες παραγγελίες σας, πρέπει να εισάγετε ξανά τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

 

 

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Πληρωμή τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα.

Τα έξοδα αντικαταβολής είναι 1,90 ευρώ. (Συνολική χρέωση αντικαταβολής και αποστολής 4,90 ευρώ).

Ισχύει μόνο για παραγγελίες με προορισμό την Ελλάδα.

 

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Κατάθεση στους παρακάτω λογαριασμούς:

 

EUROBANK

IBAN: GR33 0260 0090 0008 8010 4549 562

Δικαιούχος ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΟΥ ΙΣΜΗΝΗ

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN: GR96 0171 5540 0065 5411 0109 188

Δικαιούχος ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΟΥ ΙΣΜΗΝΗ

 

Τυχόν προμήθεια της τράπεζας για τη μεταφορά του ποσού βαρύνει τον εντολέα, δηλαδή εσάς.

Ο δικαιούχος θα πρέπει να λαμβάνει ολόκληρο το ποσό της εντολής.

Όταν η συναλλαγή γίνεται εντός της ίδιας τράπεζας, δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις προμήθειας.

Τα προϊόντα αποστέλλονται μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης του ποσού της παραγγελίας.

 

 

 

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Επειδή τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα και δεν υπάρχει απόθεμα αλλά φτιάχνονται μόλις τα παραγγείλετε, χρειαζόμαστε περίπου 2 με 7 εργάσιμες ημέρες για να τα ετοιμάσουμε, ανάλογα με το είδος και το μέγεθος της παραγγελίας σας.

Όταν η παραγγελία σας παραδοθεί στο courier, σας ενημερώνουμε με e-mail για να γνωρίζετε πότε θα παραλάβετε. Αν θέλετε να παραλάβετε μία συγκεκριμένη ημερομηνία, μπορείτε να το αναφέρετε στις παρατηρήσεις της παραγγελίας σας.

 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ - ΑΛΛΑΓΕΣ

Αν για κάποιο λόγο δεν μείνετε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής εντός 14 ημερών από την παραλαβή του. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς το παραλάβατε και να συνοδεύεται με την απόδειξη αγοράς. Μπορείτε  να επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Το κόστος της αποστολής το επιβαρύνεστε εσείς. Για την επιστροφή ή αλλαγή του προϊόντος,  μπορείτε να επιλέξετε να τα στείλετε με τη SPEEDEX COURIER ή με δικό σας τρόπο, αρκεί το προϊόν να είναι ασφαλές.
Για τη διαδικασία της αλλαγής / επιστροφής, θα πρέπει να επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας τηλεφωνικά ή να μας στείλετε e mail.


Σε περίπτωση που παραλάβετε κάποιο από τα προϊόντα μας σε κακή κατάσταση (χτυπημένο, χαλασμένο) θα πρέπει να μας ενημερώνετε άμεσα (μόλις το παραλάβετε) για να γίνει αντικατάστασή του χωρίς καμία δική σας οικονομική επιβάρυνση.


ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Αν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία, στέλνοντάς μας e-mail από την φόρμα επικοινωνίας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά.
Τη δυνατότητα αυτή την έχετε μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας.
Μετά την αποστολή της παραγγελίας δεν είναι δυνατή η ακύρωσή της.

 

 

 

Προσωπικά Δεδομένα

 

Για να εξασφαλίσει την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, o ιστότοπός μας χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Sockets Layer). Με αυτή την τεχνολογία, κάθε στοιχείο που καταχωρείτε στο site μας κωδικοποιείται πριν το παραλάβουμε και σε συνέχεια διερευνάται η αυθεντικότητα του μηνύματος και του server.

 

Τα δεδομένα που δίνετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν αποκαλύπτονται σε τρίτα πρόσωπα και δε χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς, πέραν της ολοκλήρωσης της αγοράς των προϊόντων που επιθυμείτε, και της επικοινωνίας μαζί σας εκτός κι αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή. Οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να μας ζητήσετε τη διαγραφή όλων των δεδομένων σας με αποστολή μέηλ ή τηλεφωνικά, επίσης μπορείτε να μεταβάλετε αυτά μέσω του λογαριασμού σας

 

Απαραίτητη προϋπόθεση για την πραγματοποίηση μιας αγοράς σας, είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας, κάποιων πληροφοριών/προσωπικών σας στοιχείων για την διαδικασία της ηλεκτρονικής συνδιαλλαγής. Όταν κάνετε μια παραγγελία και προκειμένου αυτή να εκτελεστεί και να σας παραδοθεί επιτυχώς, θα σας ζητήσουμε:

 • Όνομα
 • Επώνυμο
 • E-mail
 • Τηλέφωνο
 • Φαξ
 • Κωδικός
 • Η Διεύθυνση σας
 • Πόλη
 • Τ.Κ.
 • Χώρα
 • Περιφέρεια / Περιοχή

 

Και σε περίπτωση τιμολογίου

 • ΑΦΜ